Ušetřete až 15% díky našim ZVÝHODNĚNÝM SADÁM!

Matchaccino? Dodá energii, má skvělou chuť, nahradí kávu

ch5eta8gio8iykbl6icv-md(1)

Hledáte povzbuzující nápoj, který vám poskytne jemný a dlouhotrvající nárůst energie bez nervozity a s většími zdravotními benefity, než má káva? Zkuste naše Matchaccino. V čem spočívá jeho kouzlo?

  • Zatímco káva může způsobit rychlý nával energie, který může rychle odeznít (a někdy i způsobit nervozitu), Matchaccino vám poskytne rovnoměrnější energii a zlepšení soustředění díky kombinaci kofeinu a L-theaninu.

  • Matcha je oproti kávě výrazně bohatší na antioxidanty, které podporují celkové zdraví a mají potenciální pozitivní vliv na metabolismus. Matcha v našem Matchaccinu navíc obsahuje výtažek z indického ženšenu a hericia - pozitivní účinek na imunitu, paměť a fyzickou o psychickou kondici je tak ještě znásoben.

A co chuť Matchaccina vs. chuť kávy? Jemné aroma vanilky a kokosu se špetkou skořice osloví i každého milovníka kávy, díky sušenému kokosovému mléku je matchaccino navíc dokonale krémové. 

Matchaccino je super jako “ranní káva”, v termohrnku si ho snadno vezmete do práce (máme vyzkoušeno a už bychom neměnili) i do školy, samotná příprava je přitom rychlá a snadná - stačí zalít horkou vodou a našlehat - například naším dobíjecím napěňovačem.

Když alternativa ke kávě, tak naše originální Matchaccino. Prosím, tady ho máme!